Site-ul www.zarago.ro este proprietatea SC. ZARAGO DISTRIBUTION  SRL-D

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site presupune acceptarea acestor termeni si condiții.

Recomandăm citirea cu atenție a acestora pentru buna desfașurare a comunicării și relațiilor comerciale.

  1. ZARAGO DISTRIBUTION  SRL-D își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii de  utilizare si conținutul site-ului fără o notificare prealabilă.

Datele personale introduse de cumpărator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor sau anunțarea promoțiilor, în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

www.zarago.ro nu își asumă responsabilitatea și nu oferă garanții implicite pentru produsele oferite in acest magazin virtual, aceste garanții sunt date de fabricanții produselor oferite.

LITIGII:

Orice litigiu apărut între clienți și firma noastră va fi rezolvat pe cale amiabila. În spiritul mulțumirii oricărui client vă invităm să rezolvați orice insatisfacție legată  de calitatea produselor noastre la adresa : zaragostore@gmail.com. În caz contrar competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu aceste termene si condiții clientul își asumă în totalitate riscurile  ce decurg.

www.zarago.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Orice tentative de acces neautorizat la site-ul www.zarago.ro și orice incercare de fraudă va fi raportată autoritaților competente.

Întreg conținutul site-ului www.zarago.ro texte, imagini, grafică, alte  informații sunt proprietatea SC. ZARAGO DISTRIBUTION  SRL-D.

Mărcile prezentate pe site sunt proprietatea deținătorului legal.

Toate materialele de pe acest site sunt protejate de legea  dreptului de autor.

Termenii si condițiile prezentate respectă reglementarile legislative aflate in vigoare:

  1. Legea nr.365/2002 privind comerțul electronic publicată in Monitorul Oficial nr.483/5.07.2002
  2. Legea nr.193/2000 privind clauzele abuzive publicată in Monitorul Oficial nr.560/2000
  3. Ordonanta nr.21/1992 privind protecția consumatorului publicată in Monitorul Oficial nr.212/28.08.1992

 

CONDIȚII DE RETURNARE

 

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur in prealabil, doar în scris, pe adresa de email din pagina de contact. În cererea de retur nu uitați sa menționati numărul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte căi. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa recepționarea coletului supus returului si constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, zarago.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului.

Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioară.

Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid prin care ați primit coletul, livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. Taxa Transportului trebuie achitată de Clientul care solicită returnarea.